Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

Καζαμίας 2010... www.contra.gr

Ο Ολυμπιακός γνωρίζει την ήττα από την ΑΕΚ στο ντέρμπι του Καραϊσκάκη και ο Ζίκο δηλώνει την παραίτησή του. Ο Σωκράτης Κόκκαλης κάνει πρόταση-μαμούθ στον Τιμούρ Κετσπάγια να επιστρέψει στον πάγκο, αλλά ο Γεωργιανός την αρνείται με αποτέλεσμα ο πρόεδρος του Ολυμπιακού να στραφεί στον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο Σέρβος προπονητής με αποκλειστική -για τον Ιανουάριο- δήλωσή του στο contra.gr αποκαλύπτει ότι αρνήθηκε την πρόταση γιατί θέλει να παραμείνει στην ΑΕΚ, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση των Νοτιά και Παππά, οι οποίοι έκαναν κατάληψη στα γραφεία της ΠΑΕ με αίτημά τους την απομάκρυνση του Μπάγεβιτς. Ο Κοζώνης παραχωρεί συνέντευξη στην Ελένη Μενεγάκη και εξηγεί για ποιον λόγο θέλει να αγοράσει την ΑΙΚ.

Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου ο Παναθηναϊκός χάνει στο ΟΑΚΑ από την Καβάλα και όλες οι εφημερίδες φροντίζουν την άλλη μέρα να κάνουν λογοπαίγνια στους τίτλους τους. Ο Νίκος Πατέρας με μια αιφνιδιαστική κίνηση απολύει τον Νίκο Νιόπλια και επαναφέρει στον πάγκο τον Χενκ τεν Κάτε, ο οποίος στις πρώτες δηλώσεις του εκφράζει την επιθυμία του να αποκτήσει τον Μέλμπεργκ. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Μπορντό για τους 16 του Τσάμπιονς Λιγκ χωρίς προπονητή στον πάγκο και κερδίζει 3-0. Μετά το τέλος του ματς ο Σωκράτης Κόκκαλης περιχαρής δηλώνει πως στηρίζει απόλυτα τον νέο προπονητή και όταν ενημερώνεται πως δεν έχει προσλάβει ακόμη τον αντικαταστάτη του Ζίκο, αναρωτιέται εξοργισμένος ποιος απέλυσε τον Βραζιλιάνο τεχνικό. Ο Χαράλαμπος Κοζώνης παραχωρεί συνέντευξη στο "Κους Κους το μεσημέρι" και δείχνει on camera φωτογραφίες που πιστοποιούν την ομοιότητά του με τον Γιώργο Παπαδάκη.

Με μια κίνηση-ματ ο Σωκράτης Κόκκαλης προσλαμβάνει τον Ερνέστο Βαλβέρδε στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού. Λίγες μέρες αργότερα οι ερυθρόλευκοι χάνουν 5-0 από την Μπορντό και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού απολύει τον Βάσκο προπονητή, αφού για δεύτερη φορά αφήνει την ομάδα εκτός Τσάμπιονς Λιγκ. Η ΑΕΚ παίζει στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ, τον οποίο και κερδίζει με χαρακτηριστική άνεση. Η νίκη αυτή σε συνδυασμό με την ήττα του Πανθρακικού από τον Λεβαδειακό φέρνει την ΑΕΚ πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ο Μπάγεβιτς με αποκλειστική -για τον Μάρτιο- δήλωσή του στο contra.gr τονίζει πως η ΑΕΚ όχι μόνο θα σωθεί αλλά θα διεκδικήσει έως τέλους το πρωτάθλημα. Μάλιστα, δείχνει on camera το ευνοϊκό πρόγραμμα της ομάδας του μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος για να αποδείξει τα λεγόμενά του. Ο Χαράλαμπος Κοζώνης παραχωρεί συνέντευξη στον Γιώργο Αυτιά με στόχο να μάθει αν θα γίνουν αυξήσεις στις συντάξεις ώστε να συμπληρώσει το κατάλληλο ποσό για να αγοράσει την ΑΕΚ.

Η κανονική περίοδος της Superleague ολοκληρώνεται και η Καβάλα αναδεικνύεται για πρώτη φορά στην ιστορία της πρωταθλήτρια. Ο Μάκης Ψωμιάδης αφιερώνει τον τίτλο στον Κώστα Λαλιώτη, ενώ ο Βαγγέλης Γούτης δέχεται πρόταση από τη Λίβερπουλ την οποία και απορρίπτει. Στον Παναθηναϊκό, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης βάζει τέλος στην πολυμετοχικότητα και αναλαμβάνει μόνος του την ομάδα, τοποθετώντας τον Νικόλα Πατέρα στη θέση του τεχνικού διευθυντή και τον Παύλο Γιαννακόπουλο σε ρόλο σκάουτερ. Απολύει τον Χενκ τεν Κάτε και προσλαμβάνει τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο οποίος λίγες μέρες νωρίτερα είχε τονίσει με αποκλειστική -για τον Απρίλιο- δήλωσή του στο contra.gr ότι δεν πρόκειται να παρατήσει ποτέ την ΑΕΚ. Στον ΠΑΟΚ ο Φερνάντο Σάντος απολύεται και την θέση του αναλαμβάνει ο Γιώργος Μίνος, ενώ στον Αρη ο Εκτορ Ραούλ Κούπερ ανταμείβεται με νέο συμβόλαιο μέχρι το 2015 επειδή ολοκλήρωσε τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος με τρεις νίκες. Ο Χαράλαμπος Κοζώνης δίνει συνέντευξη στην Ανίτα Πάνια από την οποία ζητά να μεταφέρει την επιθυμία του στον Νίκο Καρβέλα να γράψει τον νέο ύμνο την ΑΕΚ.

Τα πλέι οφ ολοκληρώνονται με τον Εργοτέλη να εξασφαλίζει τη δεύτερη θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Απόστολος Παπουτσάκης γράφει μια μαντινάδα και την στέλνει στον Μισέλ Πλατινί, ενώ ο Νίκος Καραγεωργίου διαμαρτύρεται για τη διαιτησία, η οποία του στέρησε τη δυνατότητα για μία πιο εύκολη παραμονή στη μεγάλη κατηγορία. Ο Σωκράτης Κόκκαλης αρχίζει τον δεύτερο γύρο διαπραγματεύσεων για να πείσει τον Μπεν Αρφά να ντυθεί στα ερυθρόλευκα, ενώ στην ΑΕΚ ο Νίκος Νοτιάς κάνει απεργία πείνας έξω από το σπίτι του Δημήτρη Μελισσανίδη για να τον πείσει να αναλάβει τις μετοχές της ομάδας. Ο Χαράλαμπος Κοζώνης παραχωρεί συνέντευξη στον Σταύρο Θεοδωράκη και προσπαθεί να θυμηθεί τον λόγο που έχει δώσει τόσες συνεντεύξεις.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο αρχίζει και η Εθνική μας ομάδα καταφέρνει με τρεις νίκες κόντρα σε Ν.Κορέα, Νιγηρία και Αργεντινή να περάσει στην επόμενη φάση. Ο Οτο Ρεχάγκελ δηλώνει στους Έλληνες δημοσιογράφους "και τώρα ρουφήξτε τον" ενώ ο Σοφοκλής Πιλάβιος προτείνει στον Γερμανό κλειστό πενταετές συμβόλαιο ανανέωσης και συνταξιοδοτικό πρόγραμμα για όταν αποφασίσει να αποχωρήσει από το ποδόσφαιρο. Στον Παναθηναϊκό, ο Ντούσαν Μπάγεβιτς ζητά από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη τους Σκόκο, Μπλάνκο, Ταχτσίδη και Μάκο με την αιτιολογία πως είναι έτοιμοι παίκτες και πως με αυτούς έφτασε σε τόσες επιτυχίες στην ΑΕΚ, ενώ στον Ολυμπιακό ο Σωκράτης Κόκκαλης αυξάνει την προσφορά του για τον Μπεν Αρφά και ταυτόχρονα κάνει νέα πρόταση στον Μπομπό. Την ίδια ώρα δεκάδες προπονητές περνούν από τα γραφεία της ΠΑΕ και αφήνουν το βιογραφικό τους στο πλαίσιο της προκήρυξης για τον νέο τεχνικό του Ολυμπιακού. Ο Χαράλαμπος Κοζώνης φωτογραφίζεται αποκλειστικά για την εφημερίδα "Espresso" να κάνει διακοπές στη Μύκονο.

Η Εθνική Ελλάδας φτάνει στον τελικό του Μουντιάλ και κατακτά το κύπελλο επικρατώντας της Αγγλίας στη διαδικασία των πέναλτι με 5-4. Ο Τζον Τέρι χάνει το τελευταίο και κρίσιμο πέναλτι για τα "λιοντάρια" και πέφτει σε κατάθλιψη την ίδια ώρα που ο Οτο Ρεχάγκελ τονίζει πως όλα τα χρωστάει στον Αγγελο Χαριστέα. Η αποστολή της Εθνικής επιστρέφει στην Ελλάδα, αλλά στο "Ελ.Βενιζέλος" την υποδέχονται μόλις δύο άτομα. Ο Βασίλης Γκαγκάτσης και ο Τραϊανός Δέλλας, ο οποίος αναχωρούσε για διακοπές με τη Γωγώ Μαστροκώστα. Στο μπάσκετ, η απεργία του ΠΣΑΚ λαμβάνει τέλος και ολοκληρώνονται επιτέλους οι τελικοί με τον Παναθηναϊκό να επικρατεί του Ολυμπιακού και να κατακτά το πρωτάθλημα. Ο Παναγιώτης Γιαννάκης δηλώνει πως η ομάδα τώρα χτίζεται και θα μάθει από τα λάθη της ενόψει της συνέχειας (;), ενώ ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς κάνει έντονες παρατηρήσεις στους παίκτες του γιατί δεν είχαν παίξει σωστά το πικ εν ρολ κόντρα στην Ολύμπια την 13η αγωνιστική. Ο Χαράλαμπος Κοζώνης παραχωρεί συνέντευξη στο "Down Town" και αποκαλύπτει πως αν αναλάβει την ΑΕΚ θα κάνει υπεύθυνη επικοινωνίας τη Δέσποινα Βανδή.

Ο Τζιμπρίλ Σισέ επιστρέφει στην Ελλάδα από τις καλοκαιρινές διακοπές του και στο αεροδρόμιο μαζεύονται πάνω από 10.000 φίλαθλοι του Παναθηναϊκού για να τον αποθεώσουν. Στον Ολυμπιακό, ο Σωκράτης Κόκκαλης εξετάζει εξονυχιστικά τα βιογραφικά των υποψήφιων προπονητών και καταλήγει στον Νίκο Αλέφαντο, ο οποίος όχι μόνο αποδέχεται την πρόταση αλλά δίνει κι εντολή να φωταγωγηθεί το σπίτι του. Στην ΑΕΚ, ο Νίκος Νοτιάς βγάζει ανακοίνωση και ενημερώνει πως μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου θα σκέφτεται για το μέλλον της ΑΕΚ, ενώ στον ΠΑΟΚ ο Θοδωρής Ζαγοράκης επιστρέφει στην προεδρία και με αφορμή τη συνεργασία του με τον Γιώργο Μίνο ζητά από τον Ρέμο να χρησιμοποιήσει ως ύμνο το τραγούδι "Μείνε λίγο στη γραμμή". Ο Χαράλαμπος Κοζώνης δίνει συνέντευξη στο περιοδικό "Οικία και Διακόσμηση" και αναλύει τα σχέδιά του για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ.

Το πρωτάθλημα της Superleague αρχίζει με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον ΟΦΗ, ο οποίος έχει επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία. Οι Κρητικοί παίρνουν μεγάλη νίκη στο ΟΑΚΑ (μου ζήτησε να το γράψω ο Μανόλης Γρηγοράκης) με τον Νίκο Νιόπλια στον πάγκο, ο οποίος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία λίγες μέρες νωρίτερα, ενώ ο Ντούσαν Μπάγεβιτς με αποκλειστική -για τον Σεπτέμβριο- δήλωσή του στο contra.gr ρίχνει τις ευθύνες στη διοίκηση γιατί δεν πήρε τον αμυντικό killer που ζητούσε. Στο Καραϊσκάκη ο Ολυμπιακός επικρατεί 2-0 της πρωταθλήτριας Καβάλας με δύο γκολ του Μήτρογλου, ο οποίος συλλαμβάνεται για παράνομη οπλοκατοχή, ενώ στην ΑΕΚ ο Νίκος Νοτιάς βγάζει νέα ανακοίνωση με την οποία δημοσιοποιεί όλα τα e-mails που αντάλλαξε με φίλους του στο facebook. Στον Ηρακλή ο Αντώνης Ρέμος αποκαλύπτει ότι ο Γιάννης Πλούταρχος ενδιαφέρεται για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών. Τέλος, ο Χαράλαμπος Κοζώνης παραχωρεί συνέντευξη στην Τατιάνα Στεφανίδου και αποκαλύπτει ότι ξύρισε το μουστάκι του για να μοιάζει νεότερος.

Ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου ο Σωκράτης Κόκκαλης απολύει τον Νίκο Αλέφαντο, ο οποίος για πρώτη φορά προλαβαίνει την παρέλαση. Στην πρεμιέρα των προκριματών του Euro 2012, η Ελλάδα γνωρίζει την εντός έδρας συντριβή από την Κύπρο με 0-4 και ο Σοφοκλής Πιλάβιος απολύει τον Οτο Ρεχάγκελ. Η απόφαση αυτή προκαλεί χάος στην Αθήνα με τους συνταξιούχους να κατεβαίνουν σε πορείες και τον Αλέξη Τσίπρα να κατηγορεί τον πρόεδρο της ΕΠΟ για αύξηση της ανεργίας. Στο μπάσκετ, η Α1 αρχίζει με τον Δημήτρη Χατζηχρήστο να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ και τον Στιβ Γιατζόγλου να προσλαμβάνεται από τον Ολυμπιακό. Στον Παναθηναϊκό, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τιμωρεί με χρηματικό πρόστιμο τον Δημήτρη Διαμαντίδη επειδή ζήτησε αλλαγή μετά από 155 συνεχόμενους αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο Χαράλαμπος Κοζώνης δίνει συνέντευξη στη Φαίη Σκορδά και εξηγεί γιατί αποφάσισε να κάνει εκπομπή για την ΑΕΚ στο "Blue Sky".

Με μια αιφνίδια ανακοίνωσή του ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς εκφράζει το ενδιαφέρον του για την αγορά της ΑΕΚ. Σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου ο Νίκος Θανόπουλος ζητά από τον Ρώσο μεγιστάνα να αποδείξει την οικονομική του ευρωστία, ο Νίκος Νοτιάς ζητά από τον Αμπράμοβιτς να καταβάλει ως εγγυητική επιστολή το ποσό των 150 εκατομμυρίων ευρώ μέσα σε 10 λεπτά αν θέλει να αγοράσει την ΑΕΚ, ενώ εκατοντάδες οπαδοί της ομάδας κάνουν κατάληψη έξω από το σπίτι του Ντέμη Νικολαΐδη θεωρώντας τον υπεύθυνο για το γεγονός πως η τιμή της ντομάτας εκτοξεύθηκε στα ύψη. Στον Ολυμπιακό, ο Σωκράτης Κόκκαλης προσλαμβάνει στη θέση του προπονητή τον Οτο Ρεχάγκελ και κάνει πρόταση στον Αγγελο Χαριστέα να φορέσει τα ερυθρόλευκα, ενώ η Καβάλα επικρατεί 2-0 της Μπαρτσελόνα, αλλά ο Μάκης Ψωμιάδης απολύει τον Βαγγέλη Γούτη. Ο Χαράλαμπος Κοζώνης παραχωρεί συνέντευξη στην Χριστίνα Λαμπίρη και αποκαλύπτει ότι συμπλήρωσε τα συντάξιμα χρόνια και μπορεί πλέον να αναλάβει την ΑΕΚ.

Ο Κώστας Ντάλτας αποθεραπεύεται από τον σοβαρό τραυματισμό του στο πόδι και αναλαμβάνει την ομάδα μπάσκετ του contra.gr, η οποία ειρήσθω εν παρόδω, έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα Τύπου κερδίζοντας όλα τα ματς στα χαρτιά (21, πόκα, ξερή κτλ). Ο Μανόλης Γρηγοράκης δέχεται πρόταση να αναλάβει πρόεδρος του ΟΦΗ, ο Αρης Ασβεστάς γίνεται αρχιδιαιτητής στην ΚΕΔ, ενώ ο Νίκος Γιαννόπουλος αποφασίζει να γράψει βιβλίο για την μινιμαλιστική περίοδο του καπιταλισμού σε συνδυασμό με την τρέχουσα έξαρση του αριστερισμού, η οποία έχει ως αποτέλεσμα την μαρξιστική αντίδραση των φιλελεύθερων στρωμάτων. Ο Γιάννης Ζωιτός γίνεται επίτιμο μέλος όλων των νυχτερινών κέντρων και των clubs ως ένδειξη τιμής για τις παρουσίες του όλη τη χρονιά, ενώ ο Αποστόλης Χορτάτος δέχεται πρόταση από τον Βασίλειο Κωστέτσο να παρουσιάσει την επίδειξη μόδας ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2011. Ο Σταύρος Καραΐνδρος αρχίζει δίαιτα και κόβει το τσιγάρο (α χα! Καλό ε;), ενώ ο Παντελής Λουκίδης σπάει το ρεκόρ Γκίνες του ανθρώπου με τα περισσότερα πρωινά ξυπνήματα. Ο Νίκος Καλογήρου συμπληρώνει 6 μήνες παντρεμένος και παραχωρεί συνέντευξη στην Σταματίνα Τσιμτσιλή μιλώντας για τα θετικά του γάμου, ενώ η Ανθή Κουτσουμπού για πρώτη φορά από το 2004 που ήρθε στο contra.gr, αποφασίζει να παραγγείλει φαγητό απ’ έξω. Τέλος, η Αννα Σαλαπάτα παίρνει συνέντευξη από τον Κώστα Καραμανλή τον οποίο και ρωτά για το αν προτιμά να βλέπει τον Παναθηναϊκό με 4-4-2 ή 4-3-3, ενώ ο Μάνος Ανδρουλάκης συμπληρώνει 1,5 χρόνο συνεχούς γραφής του πρωταθλήματος της Β' Εθνικής και συνεχούς online παρουσίας στο facebook.

Δεν υπάρχουν σχόλια: