Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

Στο "νήμα" παίρνει την pole position o Jorge Lorenzo

Την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή με έναν γύρο στο 2:03.308 ο Jorge Lorenzo άρπαξε την pole position από τον εκπληκτικό Randy De Puniet, που την κρατούσε μέχρι τότε με χρόνο 2:03.434.

Όταν όρμησε και εκείνος να κάνει την τελευταία του προσπάθεια, ήταν λίγο ταχύτερος από τον Jorge στα δύο πρώτα split, αλλά στη συνέχεια κατέληξε σε πτώση, χωρίς ευτυχώς τραυματισμό.

Την τρίτη θέση πήρε ο Dani Pedrosa, (2:03.586) μετά από μια πτώση, που έφερε στο μυαλό την πρόσφατη ανάμνηση του Valentino Rossi από το Mugello, αφού έφυγε από την πίστα με φορείο. Ευτυχώς όμως τελικά είχε μόνον έναν ελαφρύ τραυματισμό από το μαρσπιέ στο πίσω μέρος του ποδιού και αύριο θα ξεκινήσει κανονικά τον αγώνα.

Στην δεύτερη σειρά εκκίνησης βρέθηκε ο Andrea Dovizioso με τον τέταρτο χρόνο και δίπλα του τα δύο Ducati με τους Nicky Hayden και Casey Stoner. Όπως φαίνεται οι ιταλικές μοτοσυκλέτες με τα άκαμπτα πλαίσια δεν μπόρεσαν να έχουν τον ρυθμό της κορυφής στα σαμαράκια του Silverstone.

Η έβδομη θέση πήγε στον Ben Spies, η όγδοη στον Marco Melandri, η ένατη στον άλλον Marco τον Simoncelli και την δεκάδα έκλεισε ο Colin Edwards

Δεν υπάρχουν σχόλια: