Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Fiat Yamaha: Σημαντικές απαντήσεις

Πότε θα επιστρέψει ο Valentino;

Davide Brivio: Ο Valentino έφυγε από το νοσοκομείο της Φλωρεντίας και πήγε στο Cattolica που βρίσκεται κοντά στο σπίτι του. Μάλλον θα περάσει τον περισσότερο καιρό της ανάρρωσής του στο σπίτι του. Θέλει να συγκεντρωθεί πλήρως στην ανάρρωσή του και δεν θα τον ενοχλήσουμε ούτε θα συμμετάσχει σε καμία άλλη δραστηριότητα μέχρι να επανέλθει πλήρως στην καλύτερη φυσική του κατάσταση. Δεν θα έρχεται στους αγώνες για κανένα λόγο οπότε η επόμενη φορά που θα το δείτε στην πίστα θα είναι έτοιμος να τρέξει.

Πότε θα βάλει η Yamaha κάποιον αντικαστάτη στη θέση του; και γιατί όχι άμεσα;

Lin Jarvis: Πρώτα απ’όλα επιτρέψτε μου να πω ότι είμαι χαρούμενος που ο Valentino έφυγε από το νοσοκομείο και πήγε στο σπίτι του. Αυτό είναι ένα θετικό σημάδι και δείχνει ότι η ανάρρωσή του προχωράει κανονικά και τώρα θα μπει κανονικά στο πρόγραμμα της ανάρρωσης. Όσων αφορά την αναπλήρωσή του θα υπάρχει κάποιος οδηγός από τον αγώνα της Catalunya κι αυτό για να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις της ομάδας προς τα MotoGP. Θέλουμε κάποιο χρόνο για την κατάλληλη επιλογή για να βρούμε τον πιο κατάλληλο οδηγό για οργανώσουμε και να ετοιμάσουμε την όλη κατάσταση.

Θα επισκεφτούν τα media τον Valentino στην περίοδο της ανάρρωσής του;

William Favero: Ο Valentino δεν θα δώσει καμία συνέντευξη στο Ειδικό Τύπο ή στην τηλεόραση κατά τη διάρκεια της ανάρρωσής του. Το μόνο που θέλει το επιτελείο της Yamaha είναι να εστιάσει την προσοχή του στην ανάρρωσή του για να επανέλθει πλήρως. Η Yamaha θα προγραμματίσει μία συνέντευξη τύπου με τον Valentino στο μέλλον. Σ’αυτό το χρονικό διάστημα της ανάρρωσης η ομάδα θα ενημερώνει τα διεθνή media και τους οπαδούς του Rossi για την κατάστασή του μέσω των Press Release της ομάδας που θα εκδίδονται σε τακτά χρονικά διαστήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: