Παρασκευή 2 Απριλίου 2010

Χάμιλτον και στο 2ο σκέλος

Οπως στο 1ο σκέλος, ο Λιούις Χάμιλτον έγραψε την καλύτερη επίδοση και στην απογευματινή περίοδο των ελεύθερων δοκιμών στην Σεπάνγκ.
Το 1:34.175 του πιλότου της McLaren ήρθε με τα μαλακά λάστιχα, τα οποία δοκίμασαν οι περισσότεροι οδηγοί κατά τη διάρκεια του session, συναντώντας προβλήματα με την ισορροπία των μονοθεσίων τους.
Τον δεύτερο ταχύτερο χρόνο σημείωσε ο Σεμπάστιαν Φέτελ της Red Bull, αφήνοντας ελάχιστα πίσω του τον Νίκο Ρόσμπεργκ. Πέμπτος ήταν ο Μίκαελ Σουμάχερ, ενώ ανάμεσα στις δύο Mercedes βρέθηκε ο Τζένσον Μπάτον με την άλλη McLaren.
Ο Ρόμπερτ Κούμπιτσα με Renault πήρε την έκτη θέση, αφήνοντας πίσω του τον Φερνάντο Αλόνσο. Ο ισπανός όπως και ο team mate του στην Ferrari, Φελίπε Μάσα, χρησιμοποίησαν αυτό το σκέλος για να τρέξουν με πολλά καύσιμα και μόνο προς το τέλος έβαλαν τη μαλακή γόμα.
Και παρότι ο Αλόνσο κατάφερε να εκτοξευτεί από τις τελευταίες θέσεις στην έβδομη, ο Μάσα παρέμεινε αρκετά χαμηλά, στην 15η.
Τέλος ο Μαρκ Ουέμπερ έμεινε μόλις 20ός στην κατάταξη εξαιτίας ενός μηχανικού προβλήματος της Red Bull του που παρουσιάστηκε μέσα στην πρώτη μισή ώρα. Σύμφωνα με την αυστριακή ομάδα, είναι πιθανό να πρόκειται για σπάσιμο κινητήρα.
Το 3ο σκέλος των ελεύθερων δοκιμών ξεκινάει στις 08:00GR το πρωί του Μ. Σαββάτου (3/4). Οι κατατακτήριες δοκιμές ακολουθούν στις 11:00GR και θα έχουν απευθείας τηλεοπτική κάλυψη από τον Alpha.
www.sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: